Betonmolen huren in Neerpelt

Ga je een muurtje metselen of heb je ander metselwerk? Dan kun je ervoor kiezen om met de hand het betonmengsel aan te maken maar je kunt het je ook gemakkelijker maken. Bij RENT-A-MAT kun je een handige betonmolen huren in Neerpelt. Die neemt dit zware klusje voor je uit handen.

Een betonmolen is zeer handig als je bezig bent met grootschalig metselwerk. Je maakt het jezelf hiermee niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk lichter. Met een betonmolen kun je makkelijk betonmengsel mengen, om zo de juiste betonspecie te krijgen.

Natuurlijk kun je dit ook met de hand en met behulp van een betonmixer doen, maar dat is zwaar werk dat een betonmolen ook voor je kan doen. Als je een betonmolen in je bezit hebt dan zul je deze zeker koesteren, als je de betonspecie zelf staat te bereiden zul je de molen zeker missen.


Betonmolen verhuur in Neerpelt

Voor mensen in Neerpelt is de oplossing dicht bij de deur. RENT-A-MAT heeft een betonmolen verhuur in Neerpelt. Van oorsprong zijn wij een bouwbedrijf en hebben de beschikking over een zeer breed assortiment in professionele machines en gereedschap voor de bouw, klus en tuinwerkzaamheden. Naast een betonmolen hebben we een breed scala aan gereedschap voor steen en betonwerk.

Omdat wij merkten dat er zeer veel vraag is naar dit soort werktuigen, besloten we deze klus hulpmiddelen ook te verhuren. Voor iedere klusser hebben we kwalitatief hoogstaande spullen van topmerken. Het zijn de werktuigen die de professionals zelf ook gebruiken. De spullen zijn, door regelmatig onderhoud, in zeer goede staat. What you see is what you get!


Beton werktuigen verhuren met service

Als je bij ons een betonmolen huurt, laten we je bij aflevering niet aan je lot over. RENT-A-MAT staat voor beton werktuigen verhuren met service. Bij overhandiging van de betonmolen laten we je precies zien hoe je deze het beste en veilig kunt gebruiken.

Daarnaast staan onze ervaren vakmensen voor je klaar om iedere vraag te beantwoorden. Mocht je tijdens je klus nog vragen hebben, kun je ons altijd nog even benaderen. Wij zijn zelfs iedere dag bereikbaar van zeven uur in de ochtend tot zeven uur in de avond. Zelfs op zaterdag en zondag!


Betonmolen verhuur voor Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Luyksgestel

RENT-A-MAT is gevestigd in Hamont-Achel aan de Mulk 48. Inmiddels zijn wij niet alleen een bekend verhuurbedrijf in Neerpelt maar ook in de omliggende regio. We merken dat er steeds meer mensen uit de regio komen om bij ons spullen te huren. We zijn dus eigenlijk ook een betonmolen verhuur voor Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Bergeijk en Luyksgestel. Onze klanten komen uit de hele provincie Limburg.

Veel mensen uit die plaatsen komen naar ons toe om spullen op te halen, maar wij hebben ook mogelijkheden om bij de spullen bij je thuis te bezorgen. Hier vragen we je een kleine meerprijs voor, maar je hoeft niet eerst de betonmolen op te halen voordat je kunt beginnen. De betonmolen staat voor je klaar als jij wilt starten.


Betonmolen huren in Neerpelt

De klusser die een betonmolen wil huren in Neerpelt kan dus het beste bij RENT-A-MAT terecht. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Wij verhuren tegen een scherpe prijs. Kijk gerust verder op onze website om ons gamma te ontdekken. Voor persoonlijke vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!


betonmolen huren