Goed gereedschap huren in Neerpelt

Als je aan het bouwen, verbouwen of klussen bent kan je niet zonder goed gereedschap. Je kunt immers niet ijzer met handen breken! Mocht je misgrijpen als je een stuk gereedschap wilt gebruiken hoef je het niet direct te kopen. Bij RENT-A-MAT in Neerpelt kun je goed gereedschap huren.

RENT-A-MAT is van oorsprong een bouwbedrijf. We hebben de beschikking over een breed gamma in professioneel gereedschap van topmerken die kwalitatief hoogstaand zijn, waar niet steeds werk voor voorzien is. Omdat hier veel vraag naar is, besloten wij andere mensen verder te helpen door ons gereedschap te verhuren. Het is immers beter dat het gereedschap gebruikt wordt als we hier toch over beschikken.


Verhuur van gereedschap

Bij ons verhuur van gereedschap denken we graag met je mee. Ieder klusser, niet- klusser, doe-het-zelver en leek (met twee linkerhanden) kan bij ons terecht. Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies en informatie zodat je het juiste gereedschap huurt voor je klus.

Als we jou het gereedschap overhandigen zullen we een uitgebreide instructie geven hoe je het gereedschap het beste en veilig kunt gebruiken. Met onze bouwachtergrond kunnen we je een vakkundig advies geven en daarbij nog wat tips en trucs aan je meegeven. Bij veel gereedschap kunnen we je ook een filmpje overhandigen met gebruiksinstructies. Mocht je bij het gebruik van het gereedschap nog vragen hebben, zijn wij iedere dag bereikbaar van zeven uur in de morgen tot zeven uur in de avond.


Wij verhuren betrouwbare tools

Een goede vakman kan niet zonder goed gereedschap. Als je aan het klussen bent moet je kunnen vertrouwen op je gereedschap. Daarom besteden wij veel aandacht aan het verhuren van betrouwbaar gereedschap. Na ieder verhuur wordt het gereedschap zorgvuldig gecontroleerd en krijgen onze tools ook met grote regelmaat een grondige onderhoudsbeurt en de nodige veiligheidsinspecties. What you see is what you get!


Betaalbaar gereedschap verhuur in Neerpelt

Niet alleen voor het beste gereedschap en de juiste serviceverlening is RENT-A-MAT in Neerpelt hét adres voor gereedschap verhuur, ook wat betaalbaarheid is dit de juiste optie. Er zijn veel verhuurbedrijven die schrikbarende prijzen durven te vragen voor het verhuur van klusmaterialen. Dit is bij ons niet het geval. Wij rekenen scherpe en vooral eerlijke prijzen voor deze dienstverlening.


Bezorgen in Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Bergeijk en Luyksgestel.

Ons verhuurbedrijf in Neerpelt is zeer goed bereikbaar. Als je het gereedschap wilt komen ophalen is dat geen probleem. We hebben ook een bezorgservice. Tegen een kleine vergoeding komen wij jouw gereedschap bezorgen in Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Bergeijk en Luyksgestel. Vanzelfsprekend zijn we er ook voor mensen in omliggende plaatsen. Ook bij het bezorgen van het gereedschap kun je met alle vragen bij ons terecht en zullen wij uitgebreid uitleggen hoe je de tools kunt gebruiken.


Gereedschap huren in Neerpelt

Neem contact met ons op voor gereedschap huren in Neerpelt. Je kunt het gereedschap eenvoudig online reserveren. Op onze website kun je onze ruime keuze in professioneel gereedschap ontdekken. Voor meer informatie of persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen zitten voor je klaar.


bouwgereedschap huren
breekhamer huren
kernboormachine huren