Een handige minigraver huren in Neerpelt

Er zijn van die klussen in de tuin of op het land waarbij je zou willen dat je de beschikking hebt over een minigraver. Voor mensen uit de provincie Limburg is er een oplossing dicht bij huis. Bij RENT-A-MAT kun je een handige minigraver huren in Neerpelt.

De grotere klussen in de tuin of op het land zijn vaak arbeidsintensiever dan je denkt. In veel klussen, die soms zo simpel een eenvoudig lijken, gaat meer zwaar werk en tijd zitten dan je van te voren verwacht. Als je hiervoor een minigraver hebt zul je deze zeker koesteren, als je hier geen beschikking over hebt, zul je deze machine erg missen.


Graafmachine verhuur in Neerpelt

Er zijn niet veel mensen die de beschikking hebben over een handige minigraver. Deze machine wordt immers vrijwel alleen gebruikt voor professionele doeleinden. Het alternatief hiervoor is om een minigraver te huren. Voor graafmachine verhuur in Neerpelt is RENT-A-MAT hét perfecte adres. Wij hebben een professionele graafmachine voor je ter beschikking tegen een scherpe prijs. Hier kunt je zeker niet tegenop graven.


Tuingereedschap verhuren

RENT-A-MAT is van oorsprong een bouwbedrijf. We beschikken over een groot gamma van professioneel bouw gereedschap en machines, stelling- en trap materiaal en tuingereedschap. In deze laatste categorie kun je naast onze minigraver ook spullen huren als bladblazers, heggenscharen en grondboormachines.

Aangezien er veel vraag naar dit soort tuingereedschap is, en het vaak te prijzig is om het voor een enkel gebruik aan te schaffen, hebben we besloten om andere mensen verder te helpen met ons materieel door tuingereedschap te verhuren. Op deze manier helpen wij je graag verder met jouw klus.

Al deze “tuinhulpjes” zijn in perfecte staat. We onderhouden deze machines met grote regelmaat en voeren daarbij vanzelfsprekend ook de veiligheidschecks uit. Bij ons ben je verzekerd van betrouwbare spullen.


Minigraver verhuur met service in Neerpelt

Bij RENT-A-MAT vinden we innovatie, werklust maar vooral eenvoud erg belangrijk. Daarom kun je bij ons ook eenvoudig een minigraver huren. De reservering van de graafmachine kun je gewoon thuis online doen. Nadat wij de beschikbaarheid gecheckt hebben, staat deze op het gewenste tijdstip voor je klaar om het zware werk te verrichten.

Vanzelfsprekend krijg je, als de machine aan je wordt overgedragen, een uitgebreide instructie hoe je de machine op de juiste manier en veilig kunt bedienen. Daarnaast krijg je ook een instructiefilmpje overhandigd zodat je alles rustig na kan kijken. Mocht je tijdens het gebruik van de machine vragen hebben, kun je ons altijd even bellen. We zijn zeven dagen per week bereikbaar, maar liefst twaalf uur per dag.

Zoals je hieruit kunt opmaken zijn wij hét adres voor minigraver verhuur met service in Neerpelt. Wij helpen je niet alleen verder, maar in dit geval ook dieper!


Bezorgen in Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Bergeijk en Luyksgestel

RENT-A-MAT is gevestigd in Hamont-Achel aan de Mulk 48. We hebben een degelijke bereikbaarheid maar we kunnen het ons voorstellen dat je niet de mogelijkheden hebt om de minigraver op te halen. Ook dit is geen probleem, we hebben een bezorgservice waardoor het voor ons geen probleem is om (tegen een kleine vergoeding) de graafmachine ook te bezorgen in plaatsen als Overpelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel, Peer, Budel, Soerendonk, Gastel, Borkel en Schaft, Bergeijk en Luyksgestel.

Op het moment dat we de machine bezorgen, zullen we je ook uitgebreid informeren over de werking van de machine. Daarbij kunnen onze vakmensen, met een lange ervaring in dit soort klussen, je misschien nog helpen met wat tips en trucs over hoe je de klus het beste kan aanpakken.


Een handige minigraver huren in Neerpelt

Wil jij een handige minigraver huren in Neerpelt? RENT-A-MAT staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw klus geen nachtmerrie wordt. Reserveer nu je graafmachine en jij zult met een groot gemak deze klus klaren. Mocht je bij bezoek van onze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan persoonlijk advies, contacteer ons dan gerust.


minigraver huren